skip to Main Content
5 Key Take-aways Fra NextBriefing: Blockchain

5 key take-aways fra NextBriefing: Blockchain

1. “Blockchain” er blevet et bredt begreb, som bruges til at beskrive et helt nyt felt inden for IT og dækker over en ny global industri med tusinder af nye virksomheder og en masse ny software.

2. Vi står foran et betydeligt teknologiskifte – på lige fod med apps/smartphones, world-wide-web og e-post – og blockchain teknologi kommer til at indgå som komponent i mange af fremtidens systemer og løsninger.

3. AI, IOT og blockchain konvergerer, dvs. bliver integreret til sammenhængende løsninger inden for mange felter, især supply chain, identitet og betalinger.

4. IBM Hyperledger er foran og udgør en “stak” af forskellige softwareværktøjer, som kan bruges til at bygge effektive blockchain løsninger. IBM er allerede blandt verdens ledende indenfor feltet.

5. Markedet er i sin tidlige fase – alle kan stadig nå at være med, og det forventes at blockchain markedet udgør adskillige milliarder/år i Norden allerede fra 2020.

Pedab har lagt sig i spidsen for denne udvikling. Vi tror på det, og vi er sikre på, at det repræsenterer betydelige forretningsmuligheder for vores kunder, partnere og os. Vi investerer, vi uddanner og vi er proaktive “market makers”.

Kom med ombord, og lad os udvikle dette fantastiske marked sammen.

Vil du igang?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top