skip to Main Content
Pedab NextBriefing: Blockchain

Pedab NextBriefing: Blockchain

Idag gik det løs til vores Blockchain briefing i SoHo. Vi har samlet kunder, partnere og fintech natives, og sammen med IBM, Deloitte, itelligence Nordic og BlockNordic ApS giver vi dem vores bud på, hvordan blockchain kommer til at ændre fremtidige forretnings modeller. I Pedab har vi fokus på blockchain i forretningsmæssig, strategisk og politisk perspektiv. Det gør os i stand til at guide og tilbyde konkrete værktøjer til kunder og partnere uanset hvor, I er på modenhedskurven. Det er det unikke ved Pedabs Blockchain økosystem. Kontakt jens von Arenstorff, +45 3136 0069, jens.arenstorff@pedab.dk hvis du vil igang.

Key take aways

  • Blockchain er ikke længere hype – blockchain er forretning!
  • Hyperledger fra IBM er en multi-blockhain-platform, der understøtter alle brancher!
  • Brug Pedab hvis I vil i gang med et blockchain projekt!

Next step

Vi tilbyder flere muligheder for at komme i gang – afhængig af hvor langt du er i dine planer. Vil du have mere dybdegående viden – enten teknisk eller forretningsmæssigt eller en kombination – så kan vi anbefale, at du tilmelder dig Pedab og IBMs Blockchain Masterclass den 5. oktober. Har du allerede en ide, som du ønsker at teste af, så kan du bruge IBMs Cloud garage til at konkretisere ideen og se, om din forretning er klar til Blockchain. Hvis du efterfølgende har brug for at teste et blockchain projekt, så tilbyder Pedab et forløb, hvor løsningen kan efterprøves i et live-miljø. Hvis du vil høre mere om nogen af ovenstående tiltag eller ønsker at tilmelde dig MasterClass den 5. oktober, så ring eller skriv til vores salgsdirektør Jens von Arenstorff, +45 3136 0069, jens.arenstorff@pedab.dk 

Præsentationer 

Survey & Cases

I Pedab har vi fokus på Blockchain i forretningsmæssig, strategisk og politisk perspektiv. Det gør os i stand til at guide og tilbyde konkrete værktøjer til kunder og partnere uanset hvor, I er på modenhedskurven. Det er det unikke ved Pedabs Blockchain økosystem, hvor vi samarbejder med Itelligence, Deloitte og BlockNordic.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top