skip to Main Content
AI, IoT Og Blockchain Komplementerer Og Styrker Hinanden!

AI, IoT og Blockchain komplementerer og styrker hinanden!

AI, IOT og Blockchain er alle tre aspekter af det teknologispring, vi står i begyndelsen af og de komplementerer og styrker hinanden.

AI er kun noget værd, hvis det har troværdige data at arbejde med, og IOT sikrer netop, at vi får troværdige realtids data. Blockchain skaber den database/backbone der gør, at data kan deles og bruges via internettet, og som kan levere det underliggende økonomiske incitamentssystem for tilvejebringelse af kvalitetsdata….som er af enorm værdi, da kvaliteten af et systems output helt afhænger af kvaliteten af input.

Disse teknologiområder er derfor sammenhængende, og den konvergens, vi kan se konturerne af, vil kun accelererer de kommende år. IBM har igennem mange år arbejdet med AI (Watson) og IOT (f.eks microsmå computere som kan sidde i emballage, varer osv) og har de senere år markeret sig stærkt på blockchain med deres Hyperledger fabric, som er en omfattende værktøjskasse til at lave produktionsklare løsninger.

Dette er baggrunden for hvorfor Pedab fokuserer på AI, IOT og blockchain – vi kalder det PedabNext.

I Pedab har vi fokus på Blockchain i forretningsmæssig, strategisk og politisk perspektiv. Det gør os i stand til at guide og tilbyde konkrete værktøjer til kunder og partnere uanset hvor, I er på modenhedskurven. Det er det unikke ved Pedabs Blockchain økosystem, hvor vi samarbejder med Itelligence, Deloitte og BlockNordic.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top