skip to Main Content
Blockchain Er Din Nye Teknologi

Blockchain er din nye teknologi

Er du engageret i udvikling af løsninger baseret på IBM’s software stak? Er blockchain begyndt at komme ind i dit/jeres synsfelt? Spørger dine kunder “hvad er blockchain?” eller “Hvad kan/skal vi bruge blockchain til?” Noget nyt og stort er under opsejling.
Blockchain teknologien vil blive brugt til mange forskellige applikationer og transaktioner, og denne udvikling er nu på vej ind i sin modningsfase, hvorfor analytikere forventer at nordiske virksomheder vil bruge 2-3 milliarder kroner årligt på anskaffelse/udvikling/implementering osv. allerede fra 2021.

Lige nu er markedet i den fase hvor man lærer den nye teknologi at kende, udvikler POC’er og tester de forskellige use-cases. Blockchain er således stadig i starten af den eksponentielle vækstfase – hvorfor der er masse af muligheder for softwareudviklere og løsningsleverandører.
Har du/I en plan for dette? Har I afdækket jeres muligheder for at lave blockchain baseret forretning? Hvad skal der til og hvordan sælger man det til kunderne? Hvis ikke – så kontakt Pedab og hør nærmere om hvordan blockchain kan blive en del af dit forretningsgrundlag eller tilmeld dig vores PedabNextBriefing – Blockchain event.
http://www.pedab.dk/wp-content/uploads/2018/08/Invitation-Blockchain-FINAL.pdf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top