skip to Main Content
Blockchain Er Internettets Næste Protokol Lag

Blockchain er internettets næste protokol lag

Blockchain er internettets næste protokol lag – så du kan ikke arbejde med IT eller software uden at det vedkommer dig, dit arbejde og det firma/organisation som du arbejder for. Med dette nye lag på internettet følger nye muligheder, men også at en række funktionaliteter “flytter” fra applikationer og løsninger og ind i nettet – hvilket vil have indflydelse på stort set alle dagens systemer….ja, det er store ord, men ikke desto mindre den naturlige konsekvens af hvor vi er på vej hen. Blockchain kommer til at være “all over the place”, så det er bare med at stå på toget.

Blockchain gør at mange transaktioner kan blive væsentligt forsimplede – f.eks ifm. betalinger, identifikation, datadeling, e-handel mv. Altning vil blive mere peer-to-peer, ske i realtid og blive mere transparent. Er blockchain svært at forstå? Nej…ikke hvis du investerer lidt tid i at sætte dig ind i det. Lad os sammen finde svarene på: Hvad betyder blockchain for min virksomhed?, Hvad er Hyperledger?, Hvordan kommer jeg/vi i gang?

Pedab forstår blockchain og kan hjælpe dig at navigere i denne nye verden. Kom til vores Blockchain event den 13. september og hør meget mere http://www.pedab.dk/wp-content/uploads/2018/08/Invitation-Blockchain-FINAL.pdf eller kontakt Jens von Arenstorff, +45 3136 0069, jens.arenstorff@pedab.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top