skip to Main Content
Blockchain Event D. 10 April – Hvordan Kan Det Bruges I Din Forretning?

Blockchain event d. 10 april – Hvordan kan det bruges i din forretning?

Arrangementet er for dig, der vil høre om blockchain og om, hvordan det kan bruges i din forretning – hvad enten du ønsker at skabe forretning baseret på blockchain, implementere blockchain i din egen produktportefølje, bygge en ny løsning fra bunden eller bare er nysgerrig.

TILMELD DIG HER

Det påstås, at blockchain-teknologien indenfor de næste 5 år er en ligeså integreret del af virksomheders forretningsgrundlag, som internettet er i dag. Hvordan ser din forretningsmodel ud om 5 år? Måske bliver blockchain en væsentligt del af den.

Internettet er modnet, men det kan ikke garantere vished og sikkerhed om information. Det kan det med blockchain. Blockchain kan skabe tillid og troværdighed på nettet. Blockchain eliminerer ineffektive processer, giver gennemsigtighed og skaber nye innovative og strømlinede forretningsprocesser med høj sikkerhed.

Identity Management, Supply Chain, Financial Resource allocation, Data Ownership, Payment, Contract, Digital money, Wallet etc. – alle er relevante områder, hvor blockchain kan bruges.

Tidspunkt: 10. april 2019 – kl. 14:00-16:30

Sted:Dandy Business Park, Food Innovation House Lysholt Allé 3, 7100 Vejle

Arrangør: it-forum, Pedab

Du kan møde og høre om:
– Bo Svensson, BlockNordic og medlem af European Blockchain Advisory Board: “Blockchain i et forretningsmæssigt, strategisk og politisk perspektiv”.

– Jan Lillelund, CTO v/ IBM: “IBM og blockchain – IBM’s blockchain platform og Hyperledger”.

– Jesper Buus Nielsen, Professor v/ Aarhus Universitet: “Blockchain og forskning på Aarhus Universitet”.

Du får:
– Et strategisk og forretningsmæssigt perspektiv på blockchain.
– Viden om, hvilke muligheder blockchain tilbyder.
– Indsigt i, hvordan du kan tilgå værktøjer og ressourcer, som IBM stiller til rådighed.
– Eksempler på, hvordan du kan bruge IBM’s blockchain platform til at komme i gang med konkrete projekter.
– Indsigt i, hvordan blockchain udfordrer nuværende love og reglementer, samt hvorledes der bliver arbejdet med blockchain fra politisk side.
– Blockchain forskning på Aarhus Universitet, blandt andet Secure Multiparty Computation der er en teknik, der tillader at lave Smart Contract med hemmelig tilstand.

Målgruppe:
Seminaret er for dig, der vil høre om blockchain, hvad enten du bare er nysgerrig, eller ønsker at skabe forretning baseret på blockchain, implementere blockchain i din egen produktportefølje eller bygge en ny løsning fra bunden.

TILMELD DIG HER

Vi glæder os til at se dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top