skip to Main Content
IBM Inviterer Til Think Copenhagen – årets Store Event

IBM inviterer til Think Copenhagen – årets store event

IBM Danmarks største årlige event, Think Copenhagen, løber af stablen den 7. november i DR Koncerthuset, og har samlet et stærkt mix af inspirerende talere og øjenåbnende oplevelser. Du har stadig mulighed for at komme med, og vi kan allerede nu afsløre, at der bliver noget for enhver smag. Dagens tema er ”Where Technology meets Humanity”, så hvis du f.eks. er nysgerrig på, hvordan man kan skabe forretningsfordele med kunstig intelligens, eller hvis du vil have et kig ind i et moderne IT-sikkerhedsberedskab, så skal du deltage på Think Copenhagen.

På scenerne vil du opleve nogle af vores mest innovative kunder og høre hvilken forskel, vores samarbejde gør i deres hverdag. Udover vores kunder, så vil nogle af IBMs egne eksperter komme med deres perspektiver på fremtidens teknologi. Bl.a. er Lisa Seacat DeLuca inviteret, der med mere end 150 patenter er den mest produktive kvindelige opfinder i IBM. Hun har afholdt TED-talks om, hvordan idéer bliver til virkelighed og ikke ender på de gode intentioners kirkegård. Free-style-rapperen Pede B kommer også forbi, og vi udfordrer ham til at smede rim i samarbejde med Watson. Dét er data-udnyttelse i realtid!

I IBMs experience center vil der være rig mulighed for at få et kig på noget af det nyeste teknologi, de arbejder med. Her kan du f.eks. se, hvordan augmented reality forbedrer brugeroplevelsen i en Mercedes og mange andre spændende cases.

Med andre ord har IBM sammensat en dag, hvor du og dine kollegaer vil blive inspireret til at tænke nye tanker om jeres virksomhed, og hvor I er på vej hen.

IBM og Pedab glæder os til at se jer!

Tilmeld dig Think Copenhagen her!
Læs mere om Think Copenhagen her!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top