skip to Main Content
Industriens Pension Undersøger Hvordan Kunstig Intelligens Kan Hjælpe Pensionsselskabet

Industriens Pension undersøger hvordan kunstig intelligens kan hjælpe pensionsselskabet

Industriens Pension har sat sig for at undersøge, hvordan kunstig intelligens kan hjælpe pensionsselskabet. Tilgangen har været at se på, hvad teknologien kan, i stedet for hvilke udfordringer man vil løse. Innovationschef tager FinansWatchs læsere med ind i maskinrummet på projektet.

AI er den nyeste trend – dog er det ganske få konkrete eksempler vi møder i vores hverdag. I denne artikel fortæller Camilla Høpner fra Industriens Pension, hvordan de med den rigtige innovations-tilgang fik skabt 20 ideer og nu har lanceret den første konkrete case i november og flere er på vej.

Camilla Høpner er innovationschef i Industriens Pension og står bl.a. for at samarbejde med IBM om, hvordan kunstig intelligens kan skabe større værdi for medlemmerne.

I november begyndte Roberta i Industriens Pension som digital assistent – en chatbot der er baseret på IBM’s Watson-teknologi. Roberta er det første resultat af vores arbejde med kunstig intelligens.

Arbejdet fortsætter, og de er pt. i gang med at udvikle intelligente værktøjer til både kunderådgivere og investeringsafdelingen til gavn for både sagsbehandling, service og vores porteføljeforvalteres adgang til hurtig og mere relevant information.

Læs her mere om Industriens Pensions arbejde med kunstig intelligens.

kilde: https://finanswatch.dk/secure/Finansnyt/Pension/article11113548.ece

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top