skip to Main Content
Mød Pedab Og Vores Visionære Partnere På IBM THINK

Mød Pedab og vores visionære partnere på IBM THINK

Den 7. november går det løs i DRs Koncerthus til IBM THINK – og Pedab og vores partnere er med!

Du kan møde os – både på scenen i studie 4 og i experience centeret i Koncerthusets foyer i Business og AI campus.

Vores virkelig dygtige og visionære partnere Agillic, data|APEX (Orbicion), Solteq og BlockNordic deltager på IBM THINK sammen med os. De har alle udviklet løsninger med den nyeste teknologi, som du kan prøve i PedabNext området i foyeren.

Dette kan du opleve i Pedabs experience område 

Agillic har bygget en marketing automation løsning baseret på AI. Det betyder, at du med Agillics løsning kan ramme personer på det helt rigtige tidspunkt og med det helt rigtige budskab. Kom og prøv deres marketing automation flow- med en interessant vinkel – på THINK.

Solteq har udviklet en web analytics løsning, som analyserer kundernes online rejse. Løsningen afslører hvilke udfordringer kunderne møder, når de shopper online – og hvad det i sidste ende betyder for virksomhedens økonomi og ikke mindst kundetilfredsheden. På THINK har du mulighed for selv at tage denne rejse, og se, hvilke top 3 udfordringer kunderne møder.

data|APEX er en AI baseret asset management løsning,  der analyserer al den data, der indsamles via IoT devices på det danske forsyningsnet. Resultaterne hjælper kunder med at styre analyser omkring risikovurdering af deres aktiver samt analyser af preditiv vedligehold. På THINK kan du se løsningen live.

BlockNordic fokuserer på, hvordan blockchain teknologi kan bruges til at løse forretningsudfordringer – og ikke mindst, hvordan du kommer igang. Afhængig af hvor du er på din Blockchain rejse, så kan BlockNordic hjælpe dig videre. På THINK kan tale med dem om, hvad Blockchain er, hvordan du kan bruge det og ikke mindst, hvordan du kan starte et konkret projekt.

PedabNext har fuld fokus på 5 af de teknologier, der sætter morgendagens agenda: NextCloud, NextSecurity, NextAI, NextIoT og NextBlockchain. Vi er sikre på, at områderne repræsenterer betydelige forretningsmuligheder for vores kunder, partnere og os. Vi investerer, vi uddanner, og vi er proaktive “market makers”. Kom og tal med os på THINK, så vi sammen kan skabe innovative løsninger.

Kom og hør vores indlæg i studie 4: AI i praksis – sådan har Agillic og Orbicon Informatic fået success med AI

Hvordan bruger man AI til intelligent markedsføring og til at optimere forsyningsnettet?
Hør hvordan Agillic bruger AI i deres løsning til at give kunderne mulighed for automatiseret og intelligent markedsføring hos en stor nordisk retailer. Og hvordan data|APEX løsningen bruger IoT & AI til at analysere flere datakilder til at prediktere vedligeholdelsen af vandforsyningsnettet hos bla. Herning Vand.
Vært: Lars Bell, CEO, Pedab Denmark
Talere: Colin Shearer, Chief Business Development Officer, Agillic & Anders Tvegaard, CEO, Orbicon Informatic

Hvis du ikke har fået tilmeldt dig IBM THINK endnu, kan du gøre det her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top