skip to Main Content
Mød Pedab På High Tech Summit 2019

Mød Pedab på High Tech Summit 2019

DTU High Tech Summit er Nordens førende forskningsbaserede digitaliseringsmesse. Her mødes virksomheder, forskere, studerende og startups med det formål at finde inspiration og skabe værdi.

High Tech Summit har i år særligt fokus på, hvordan digitalisering, kunstig intelligens, robotter og industri 4.0. kan bidrage med løsninger til bæredygtig energi, klima og miljø, som er de syv fokusområder, der danner rammen for de faglige spor på konferencen. Sideløbende med konferencen er det i udstillingsområdet muligt at møde virksomheder, der ligger inde med de nyeste teknologier på markedet, lige fra multinationale giganter til spirende startups. I stil med 2018 forventes der deltagelse fra 6.000 besøgende, 1.000 virksomheder, 300 start-ups og over 250 indlægsholdere, når konferencen og expo’en løber af stablen den 30. og 31. oktober på DTU.

Pedab deltager i år på High Tech Summit sammen med udvalgte Data & Analytics partnere: Advectas, Itelligence & Mjølner Informatics. Vi er at finde i udstillerområdet ved hovedscenen, og onsdag formiddag er vi desuden værter på sessionen ”Simplify your business with data” på sporet Big Data & Artificial Intelligence, hvor vi ser frem til at inspirere og dele ud af vores viden om, hvordan virksomheder bliver datadrevne.

High Tech Summit foregår på Danmarks Tekniske Universitet (DTU), Anker Engelunds Vej 1 i Lyngby den 30. – 31. oktober. Vil du også på High Tech Summit kan du se programmet og tilmelde dig her: www.hightechsummit.dk

Læs også Kim Nielsens artikel ”Simply your data driven journey”  på High Tech Summit konferenceside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top