skip to Main Content
Pedab @ IBM THINK  – Tak For En Innovativ Dag!

Pedab @ IBM THINK – Tak for en innovativ dag!

Sammen med vores partnere data|APEX, Solteq, Agillic og BlockNordic havde vi en fantastisk dag til IBM THINK, hvor vi havde fuldt huse til vores præsentation om AI og masser af gang i vores experience område dagen lang.

Der blev talt, pitched, prøvet experiences, skabt nye relationer, givet inspiration og ikke mindst sat gang i innovative tanker og ideer om at gå fra traditionel IT til forretningsdrevet innovation. Vi fik vist flere konkrete eksempler på, hvordan teknologi kan hjælpe virksomheder til at blive en frontløber i den digitale tidsalder – bl.a. indenfor AI powered marketing automation, data driven predictive maintaince og eCommerce.

Pedab er Innovation Broker 

Pedab fokuserer på teknologier, der har eksponentiel potentiale, og som har nået et holdbart modenheds-niveau. Med PedabNext har vi skabt et rammeværk med fokus på 5 essentielle byggesten: Cloud, Security, AI, IoT og BlockChain Vores mål er at gøre disse emner konkrete og implementerebare, og bringe værdi gennem inspiration, enablement, rådgivning og facilitering af et økosystem af kompetente partnere.

Book en What’s your Next workshop

Vi kan tilbyde en “What’s your next” workshop, som er et gratis og uforpligtende inspirations- og enablement møde, hvor vi tager udgangspunkt i din case i forhold til de eksponentielle teknologier, som PedabNext har fokus på.

Læs mere og book workshop her

Stay tuned…

Gik du glip af vores partneres experiences eller vores AI præsentation? Hold øje med bloggen. Vi vil løbende dele relevant content fra dagen og mere specifikt info omkring de løsninger, vi og vores partnere præsenterede.

 

   

   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top