skip to Main Content
Virksomheder, Der Indsamler, Analyserer Og Anvender Data, Er Mere Produktive

Virksomheder, der indsamler, analyserer og anvender data, er mere produktive

Data taber stadig til Mavefornemmelse

I dag omgiver vi os med næsten uendelige mængder af information og data. Derfor burde det være en selvfølgelighed at bruge al denne tilgængelige viden og data som grundlag for bedre forretningsmæssige beslutninger. Men ifølge DataForBusiness Factbook 2018/2019 er dette kun tilfældet blandt 25 % af de adspurgte danske virksomheder.

Hvis flere virksomheder udnytter de muligheder, digitaliseringen og de store mængder af tilgængelige data giver for forretningsudvikling og produktionsoptimering, styrkes hele det danske erhvervsliv. Virksomheder, der indsamler, analyserer og anvender data, er mere produktive end den gennemsnitlige virksomhed.

Indsamling, bearbejdning og analyse af data er meget relevant og udgør ofte et beslutningsgrundlag for ledelse og udvikling af en virksomhed.

Hvor langt er din virksomhed på rejsen mod datadrevet vækst?

Har du overblik over din virksomheds dataanvendelse og potentiale for at skabe værdi?  I samarbejde med DataForBusiness kan Pedab tilbyde gratis adgang til et digitalt værktøj, der kan kortlægge din virksomheds datamodenhed. Værktøjet giver indblik i virksomheders databaserede konkurrencekraft og guider til datadrevet vækst. For din virksomhed betyder det, at du vil få et her og nu overblik over din virksomheds evne til at udnytte data og indsigt i, hvor jeres eventuelle udfordringer er lokaliseret, og hvordan du kan sætte ind for at skabe forandringer og vækst. Samtidig kan du benchmarke din virksomhed op imod andre ligende virksomheder, så du ved, hvad konkurrenterne foretager sig for at blive mere digitalt modne og udnytte mulighederne i data.

Klik her for at komme igang

 

Pedab & DataForBusiness: Derfor skal du tage fat i os!

Vores primære formål med at engagere os i DataForBusiness er, at hjælpe vores kunder og partnere til at skabe “digital konkurrenceevne”.

Du er altid velkommen til at tage udfylde undersøgelsen selv, men tag endelig fat I os, hvis du har brug for support:

  • Vi kan guide dig igennem spørgeskemaet.
  • Vi kan analysere på outcome.
  • Vi kan rådgive i forhold til, hvilke actions du bør tage.
  • Vi kan udarbejde en konkret handlingsplan.
  • Vi kan samle det rette team af teknologileverandører og partnere.

Hvis du har spørgsmål eller hvis vi skal mødes og tage en snak om, hvilke muligheder det digitale værktøj kan give din virksomhed, så kontakt en af os nedenfor.

 

Hvad er DataForBusiness? DataForBusiness har et overordnet mål om at styrke dansk erhvervsliv. Det er et initiativ skabt af forskere, erhvervsinteresser, virksomheder og certificerede rådgivere med det formål at forbedre danske virksomheders konkurrencevne via datadrevet vækst. Dansk Industri, CBS, Teknologisk Institut og Alexandra Instituttet er blandt de bærende kræfter i initiativet. De har bl.a. drevet forskningen og bidrager med troværdighed og transparens. Networked Business Initiative bygger broen mellem forskning og praksis og omsætter forskningen til dialog, måling og benchmarking.

IBM har teknologien og løsningerne til at understøtte digital transformation og optimal udnyttelse af data. Blandt andet kan kunstig intelligens som IBM Watson skabe indsigt i både strukturede og ustrukturede data. Vil I i gang kan IBM også tilbyde et garage forløb, hvor al snakken om data kan blive til konkrete ideer. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top