skip to Main Content
DIGITALISERINGSMESSEN Den 3.oktober Og 4. Oktober 2019 I Odense Congress Center

DIGITALISERINGSMESSEN den 3.oktober og 4. oktober 2019 i Odense Congress Center

Digitaliseringsmessen er Danmarks største begivenhed for offentlig digitalisering og tiltrækker hvert år omkring 2.000 mennesker og ca. 120 udstillere. I år afholdes Digitaliseringsmessen d. 3.- 4. oktober 2019 i Odense Congress Center, og her er der fokus på digitale løsninger og digital transformation. Messen afholdes af KL i samarbejde med Borgerservice Danmark og KIT@. Samarbejdet sikrer, at messen viser alle sider af digitaliseringen og giver publikum indsigt i aktuelle private og offentlige it-løsninger og –projekter, som kan understøtte og effektivisere den kommunale velfærdsudvikling og opgaveløsning. Messen henvender sig til offentlige politikere, ledere og medarbejdere, der arbejder med og interesserer sig for anvendelse af ny teknologi, digitalisering og IT.

Pedab deltager begge dage med vores repræsentanter Mariana Skeel og Bo Hembæk Svensson, hvor vi vil stå på stand E3 og tage godt imod dig. Så tøv ikke med at komme forbi og få en snak.

Om Pedab

Pedab er en højt specialiseret it-distributør, der rådgiver virksomheder indenfor software, hardware og services. Vi samarbejder med et nøje udvalgt netværk af partnere og leverandører om at levere markedsledende it-løsninger og services. Vi rådgiver i klassisk it-distribution til strategisk forretningsudvikling herunder nye løsninger, nye markeder og nye samarbejdsmuligheder. Sammen med vores økosystem af partnere og leverandører har Pedab specialiseret sig inden for områderne Infrastruktur & platform, it-sikkerhed samt data & analytics.

På nordisk plan har Pedab arbejdet med infrastruktur siden 1993 og siden begyndelsen af 2013 har vi haft et dedikeret dansk infrastrukturteam. I teamet har vi kompetencer inden for forretningsudvikling, salg, presales, dybt produktkendskab samt implementering og teknisk viden, som vores partnere nyder godt af hver eneste dag.

Sammen med vores danske partnerne leverer vi cloud- og infrastrukturløsninger fra Huawei under SKI-aftalen. Vi tilbyder en komplet infrastrukturløsning, som består af markedsledende teknologi, konfiguration og skarp prissætning af den valgte løsning. Det betyder, at vores partnere kan fokusere på dialogen med slutkunden, og vi bidrager med teknisk sparring for at sikre, at kunderne får den helt rigtige løsning, der passer til netop deres behov.

 

Program

Digitaliseringsmesse for det offentlige

Digitaliseringsmesse for dansk erhvervsliv

 

Tid & Sted

3. oktober 2019 kl. 9:00 – 16:30

4. oktober 2019 kl. 10:00 – 15:00

Digitaliseringsmessen / Odense Congres Center

Ørbækvej 350, Indgang Nord

5220 Odense SØ

 

Tilmeld dig nu

 Torsdag d. 3. oktober – adgang for besøgende fra det offentlige

Denne messedag henvender sig til det offentlige. Prisen for at deltage denne dag er 900 kr.

Tilmeld dig her 

 

Fredag d. 4. oktober – adgang for besøgende fra det private erhvervsliv

Denne messedag henvender sig til det private erhvervsliv.  

Tilmeld dig her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top