skip to Main Content
Inspirerende Rejse Ind I Fremtiden – Huawei Connect 2018

Inspirerende rejse ind i fremtiden – Huawei Connect 2018

Huawei Connect 2018 i Kina var en super inspirerende rejse ind i fremtiden, hvor partnere, kunder og IT-eksperter worldwide gav sit interessante syn på, hvad Artificial Intelligence (AI) samt Internet Of Things (IOT) teknologien kan gøre for millioner af mennesker i erhvervs – og privatlivet.

Via workshops og mange kundemøder kan jeg blot konkludere, at det ikke er nok, blot at være ‘box-mover’ og levere store tunge server eller storage løsninger. Det interessante er, når man leverer intelligensen fra eksempelvis AI, Blockchain eller IOT på toppen af disse løsninger og dermed skaber en helt anden værdi.

Hvis jeg skal udvælge to ”key takeaways” som især gjorde indtryk på mig, er det teknologien fra ”SmartCity” og Artificial Intelligence – Altså hvordan man benytter teknologien, og gør verdenen vi lever og færdes i mere intelligent.

Artificial Intelligence: Teknologien vil forandre alle industrier – Det er blot et spørgsmål om tid, og allerede nu er der spændende projekter på tegnebrættet.

Der blev vist et eksempel inden for sundhedsvæsenet, hvor kameraer på et plejehjem kunne monitorere ældre menneskers helbred, som temperatur via varmesøgning og derved holde nøje øje med feberudvikling.

Yderemere var der bygget et intelligent monitoreringsværktøj, som kunne kommunikere med sengene, og dermed kunne patienten undgå liggesår, som er en udfordring for mange ældre personer.

Smart City: Mange lande oplever alvorlige færdselsulykker på daglig basis, og som et præventivt middel har kineserne lavet et teknologisk tiltag i form af ”Smart City”.

Smart City skal forstås på den måde, at man gør byen intelligent ved, at indføre eksempelvis kameraer med indbygget teknologi, som kan overvåge køretøjer og dermed den afstand som tilbagelægges fra A til B – Herved finder man ud af, om køretøjet har kørt for hurtigt og skal have en fartbøde.

Den personlige oplevelse, som jeg havde da jeg blev kørt rundt i Shanghai var, at der for hver 50 meter var et kamera, som blitzede hvert 5 sekund. Fordi denne teknologi er en implementeret del af hverdagen og bevidstheden hos kineserne, blev der kørt meget eksemplariske og hensynsfuldt.

Det var blot 2 eksempler, som jeg har valgt at tage ud fra Huawei Connect i Shanghai.

D.1. november flytter ”HUAWEI ECO-CONNECT 2018″ adresse fra Shanghai til Stockholm, hvor de nyeste teknologier inden for AI, IOT og Cloud bliver belyst. Her får du muligheden for at få et mere indgåede kendskab til teknologierne og få indsigt i, hvordan de bliver brugt i hverdagen i de forskellige brancher og hvilken enorm forskel det gør for mange virksomheder.

Hvis du kunne tænke dig, at blive inspireret og samtidig se, hvordan Huawei i samarbejde med Pedab skaber byggeklodserne til fremtiden med den nyeste teknologi, så kan du tilmelde dig HUAWEI ECO-CONNECT 2018 

Kontakt mig meget gerne, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om, hvad Huawei kan tilbyde.

Ryan Valentin, Business Unit Leader – Huawei Denmark
Tlf: +45 60 39 24 54
Mail: ryan.valentin@pedab.com

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top