skip to Main Content
Key Take-aways Fra Digitaliseringsmessen 2o19

Key take-aways fra Digitaliseringsmessen 2o19

Digitaliseringsmessen 2019 blev afholdt i Odense den 3/10, og der var som altid flere tusinde deltagere fra det offentlige Danmark.  Messen dækkede alt fra borgerservice løsninger til komplekse tekniske infrastrukturer – og der var ca. 40 forskellige oplæg på de forskellige scener. Disse tegnede et billede af en meget teknologibevidst dansk offentlig sektor med en høj digitaliseringsgrad.

Ud af de mange aktiviteter, oplæg mv. var det tydeligt at der er nogle temaer som flere og flere begynder at arbejde med – disse er ”Kunstig Intelligens/AI” tæt fulgt af ”Sikkerhed” og ”Transition”. Sikkerhed var et betydeligt tema under indtryk af de aktuelle hacker- og ransomware angreb. Transitionen fra on-prem til cloud var naturligvis også et stort og gennemgående tema.

Mest fokus fik AI, som forventes at spille en større og større rolle i det offentliges serviceproduktion – og er et felt som kommer til at gribe ind i mange af processerne i den offentlige sektor. Det er derfor vigtigt at vi uddanner hinanden og deler ud af de mange erfaringer der gøres fra de forskellige test projekter som allerede er i gang landet over.  Samlet set er Danmark med på noderne når det kommer til digitalisering af offentlige processer, især i forhold til interaktion mellem det offentlige system og borgerne.

Kontakt mig meget gerne, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om, hvad Pedab og Huawei kan tilbyde.

Bo Svensson, I&P sales leader
Tlf: +45 30103514
Mail: bo.svensson@pedab.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top