skip to Main Content
HackCon#14 – 2019

HackCon#14 – 2019

Pedab er stolte af at være en del af HackCon#14 – en af de største cybersikkerhedsbegivenheder i Norden. Arrangementet finder sted den 13.-14. februar 2019 på Høyres hus i Oslo, hvor du vil møde og lytte til eksperter inden for cybersikkerhed, der giver dig de seneste indsigter om trends, trusselscenarier og sikkerhedsopdateringer.

Derudover har du også muligheden for, at være med til preHackCon # 14, der finder sted den 11.-12. februar 2019 på et hotel i Oslo. I år køres der to kurser på preHackCon # 14.

Den nationale norske cybersikkerhedsbegivenhed, HackCon, blev etableret i 2005 af netværket af norske sikkerhedseksperter. Målet var at skabe praktiske cyber sikkerhedskurser og konference kombineret med et socialt møderum for at imødekomme de fremtidige udfordringer inden for cybersikkerhed. Netværket havde gode forbindelser med KINS (Informationssikkerhedsorganisation for kommuner) og Honeynor, og sammen arrangerede de tre grupper HackCon # 1 i 8. og 9. februar 2006.

I år er der begrænset antal pladser på HackCon!  Der er nuværende kun 18 pladser tilbage, så skynd dig at tilmelde dig inden det er forsent!

Læse mere om eventet og tilmelde dig HackCon her: https://hackcon.org/hackcon14-2019

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top