skip to Main Content
Tag Cyberquizen: Hacker… Hacker Ikke… – Og Test Din Viden Om Cybersikkerhed

Tag cyberquizen: Hacker… Hacker ikke… – og test din viden om cybersikkerhed

Antallet af hackerangreb er eksploderet, og virksomheder investerer derfor millioner på cybersikkerhed. Og med god grund – virksomheders fremtidige eksistens kan være på spil. Enhver direktør må spørge sig selv: Er vi godt nok beskyttet? Et cyberangreb kan nemlig koste din virksomhed mere end en god idé. Det er hverken til at leve med – eller af. 

Trods vækst i cyberangreb har kun hver anden danske virksomhed en strategi for IT-sikkerhed. Selvom den massive vækst i cyberangreb mod både nationer, virksomheder og privatpersoner de seneste mange måneder, så er danske virksomheder langt fra kommet op i gear til at møde de stigende udfordringer. Det viser en ny undersøgelse fra Deloitte foretaget blandt 150 danske virksomheder. Kun halvdelen af virksomhederne har en IT-sikkerhedsstrategi, og seks ud af ti har ikke sat nye tiltag i værk eller øget beredskabet. 

Danmark rangerer blandt de lande, som er mest følsomme over for cyberkriminalitet. Mere præcist ligger Danmark som det fjerde mest sårbare land i verden overfor cyberangreb. Det skyldes, at mange virksomheder er truede, og alt for få tager det alvorligt. Virksomheder, der får stjålet fortrolige data. Almindelige borgere, der bliver franarret personfølsomme oplysninger. TV-signaler, der forsvinder lige inden Dronningens nytårstale. Danmark er i stigende grad udsat for angreb fra kriminelle, der forsøger at snyde sig til penge, afstraffe virksomheder eller ødelægge kritisk infrastruktur. Frygten for flere hændelser er reel, mener en ekspert i cybersikkerhed. 

Tag  Deloittes cyberquiz og test din viden indenfor cybersikkerhed ved, at besvare 12 cyberspørgsmål og se om du er lykkeridderen, skeptikeren eller cyberninjaen.  

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top